2018-07-13 06:13:37• hírek • Oszkó Viktória

Sportos délutánnal kezdődött a Véndiáktalálkozó             

Július 12-én, csütörtök délután 17.00 órakor végre elrajtolt a 27. Véndiáktalálkozó. Első állomásaként a Kölcsey Ferenc Főgimnázium tornatermében gyűlt össze tíz vállalkozó szellemű egykori diák, hogy összemérje tudását asztaliteniszben.

Mint azt megtudtuk, sajnos évről évre kevesebb a jelentkező, idén például ketten jelezték csak a részvételi szándékukat előre, és az, hogy végül nyolcan jelentkeztek az ütőkért, a szervezőket is meglepte, persze pozitív értelemben.


A legjobbnak járó címet Fastus Stefan, a másodiknak járó kitüntetést Hutton Richárd vehette át, a harmadik legjobb Magyar Lóránd lett. 


Jövőre remélhetőleg többen merik bevállalni a párórás, egyébként felettébb szórakoztató foglalkozást. A megmérettetés második fordulója egyébként ma folytatódik, ugyancsak délután 17.00 órától, változatlan helyszínen, a Kölcseyben.


17.00 ótáról  a program koszorúzással kezdődik az «In Memoriam» táblánál, ahol az elhunyt tanárokra és diáktársakra emlékeznek majd a résztvevők. 17.30-tól folytatódik a Ligeti L. Zoltán Véndiák vándorkupa, ahol ezúttal meghívott vendégek, egyben asztalitenisz bajnokok mérik majd össze tudásukat a véndiákokkal.


A Véndiáktalálkozó pontos programismertetőjét az alábbi linkre kattintva érheted el. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: